Stage/internship

Job description


Ben jij op zoek naar een leerzame stage bij een tof bedrijf wat hard werkt om de wereld een stuk duurzamer te maken? Dan ben je bij Solar Monkey op de juiste plek! Hieronder een aantal gebieden waar we bijna altijd wel een stagiair kunnen gebruiken:


- Onderzoek (afstudeerstages)

Onze software maakt precieze berekeningen van de opbrengst van zonnepanelen. Om ervoor te zorgen dat we steeds betere berekeningen leveren blijven we altijd bezig met onderzoek. Daardoor hebben altijd wel een aantal vraagstukken liggen waar we graag verder onderzoek naar doen.  Op dit moment hebben we een specifieke onderzoeks opdracht open staan, zie onderaan.

 

- Communicatie/Marketing

Om Solar Monkey (en het dochterproduct Zonnegarant) nog meer bekendheid te geven zijn we bezig met het opzetten van een (content) marketing strategie. Zoek jij een meewerk of afstudeer stage in Marketing of Communicatie? Laat het ons weten!

 

- Operations

Ben jij op zoek naar een meeloopstage in bij een duurzaam bedrijf en ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken? Dan is dit de stage voor jou! Ondanks dat we altijd bezig zijn met het automatiseren van processen blijft er altijd een gedeelte handmatig werk nodig. Deze stages zijn een ideale opstap naar een toffe bijbaan bij Solar Monkey! 


 

Job requirements

Deze stages zijn zowel op HBO als universitair niveau.