Technical Support Manager

Job description

Heb je een technische achtergrond, heb je snel door waar een probleem zit, kan je precies, overzichtelijk en zelfstandig werken? Dan zoeken wij jou!


Als operationeel monkey is het jouw taak om het operations en support team aan te sturen. Je bent ervoor verantwoordelijk dat alle vragen via mail/chat/telefoon goed en snel afgehandeld worden. Daarnaast duik je in onze zonnepanelen-data. Je gaat op zoek naar afwijkende data, welke je onderzoekt en oplossingen voor vindt. Daarbij heb je overleg met collega's, installateurs en klanten. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de verschillende oplossingen gedocumenteerd worden zodat ze daarna weer toegepast kunnen worden door het operations team. 


Wat wij je bieden

  • Veel flexibiliteit en de mogelijkheid zelf je werkweek in te delen. Thuis werken is mogelijk.
  • Bij goede prestaties een aandelenpakket waarmee je mee profiteert van de groei van het bedrijf.
  • 25 vakantiedagen op basis van fulltime. Liever wat langer weg? Dat kan in overleg. Als je belooft terug te komen tenminste.
  • Een enthousiast, divers en vaardig team met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.


Over Solar Monkey

Met onze innovatieve software ontwerpen installateurs van zonnepanelen op afstand binnen één minuut een volledig zonnepaneelsysteem. Daarmee helpen we hen vele malen effectiever te werken en geven we een grote boost aan de markt van zonnepanelen. Jaarlijks worden er in Nederland al meer dan 100,000 zonnepaneelsystemen met onze software mogelijk gemaakt. Ná installatie hebben we een service, Zonnegarant, die de prestaties van de zonnepanelen analyseert om een optimaal resultaat te garanderen.


Zelf zijn we een organisatie van slechts vier jaren jong. Binnen korte tijd zijn we uitgegroeid tot marktleider in Nederland en onze ambitie is om dat ook wereldwijd te worden. We beseffen ons dat een gemotiveerd team de allerbelangrijkste factor is in een groeiend bedrijf. Ons huidige team is ontzettend breed, van de slimste software ontwikkelaars tot de meest gevatte business developers.


Bij Solar Monkey werk je samen met 20 collega’s en een handjevol stagiairs in een ondernemende en dynamische omgeving. Het wiel is nog niet altijd voor je uitgevonden en je zult proactief en ondernemend moeten zijn. Tegelijkertijd steken we veel energie in goede training en hebben we een constructieve feedback cultuur, zodat iedereen zichzelf optimaal kan ontwikkelen.

Job requirements

  • Minimaal HBO werk en denk niveau.

  • Je bent technisch aangelegd en vindt het leuk om dingen uit te leggen aan anderen.

  • Je hebt ervaring met het aansturen van collega's.
  • Je bent goed in communicatie via mail en telefoon (je spreekt en schrijft goed Nederlands).
  • Je spreekt Engels (de helft van je collega's is niet Nederlands).
  • Enige voorkennis van PV systemen is een sterke pre.